Menu

Opret dig swimtag

www.swimtag.dk kan du oprette dig efter din første svømmetur med armbåndet på. Nede i hjørnet opretter du din profil med enten din mailadresse, eller fx også via Facebook. Det er op til dig.

 

Inde på din profil bliver du præsenteret for dine svømmesessioner, hvor hver bane præsenteres med farvekodede grafer med mellemtider, gennemsnitlig hastighed, hvileperioder og tag pr bane.

 

Her inde finder du også konkurrencer, du kan oprette udfordringer og træningsprogrammer og meget, meget mere.

 

SWIMTAG findes ikke som app, men du kan gemme hjemmesiden på hjemmeskærmen, ved at trykke kassen med pil op nede  værktøjslinjen og derefter "føj til hjemmeskærm". Så vil du hurtigt have adgang til dine resultater.

 

Swimtag 

Swimtag er udviklet og designet med dette enkle formål, at gøre svømning mere socialt, sjovt og motiverende.
 

SWIMTAG i Svømmestadion Danmark

Fra den 7. januar frem til den 22. januar 2016 er der fri oprettelse af medlemskort til SWIMTAG, herefter koster det 100,- kr. at blive oprettet.

Man skal som altid betale entré for at bruge Svømmestadion Danmarks faciliteter og bliver det en fast vane er der gode muligheder for rabatordninger, klik her for priser.

 

1. Spørg efter et armbånd i receptionen med dit medlemskort. Er det din første gang skal du også bede om et medlemskort. (Du kan ikke oprette dig før du har fået kortet hos os og svømmet en gang med armbåndet på.)

 

2. Efter du har svømmet, returner dit armbånd til docking-stationen i receptionen.

 

3. Besøg www.swimtag.dk og vælg derefter “ny bruger” og følg derefter guiden online for at oprette en konto.

 
Når du som bruger har logget ind i systemet, vil systemet give dig en oversigt over alt, hvad du har foretaget dig i bassinet. Nye personlige rekorder, hvor du ligger i konkurrencerne, hvordan din træning går, og eventuelle beskeder fra din lokale svømmehal vil alle blive opdateret i din profil.

 

Udfordringer 

Svømmerne kan udfordre sig selv og andre til at fuldføre klassiske distancer. Når du har valgt en start og slutdato, vil Swimtag opdatere dine fremskridt, imens du og dine udfordrende bevæger jer langs det interaktive kort.
Brugere kan invitere deres svømmevenner til at deltage og slutte som et team eller at konkurrere individuelt. Når udfordringen startet, kan man dele deres fremskridt med venner og familie online.

 

Konkurrencer

Gennem vores konkurrencer kan du konkurrere mod hvem som helst i Swimtag systemet, eller deltage i interne konkurrencer, opsat af din svømmehal. Hver konkurrence har en given distance og svømmeteknik som man skal opfylde for at kvalificere sig. Hver svømme session bliver tjekket op mod kriterierne og din placering på tabellen bliver automatisk opdateret ved hver session.
 

Træning

Træningsprogrammerne giver forbrugerne mulighed for at fuldføre strukturerede programmer med specifikke mål. Du kan tilpasse hver træningsplan til at passe de dage du ønsker at træne. Efter hver svømmesession opnår du point. Disse point bliver tjekket op mod kriterierne i programmet. Dette er baseret på hastighed, svømmeteknik og hvileperioder. Når alle træningsdage er gennemført, vil du i til sidst stå tilbage med en samlet point score. Dette beløb vil blive uploadet til brugerens profil, så de kan blive motiveret til at forsøge at forbedre sin score på et senere tidspunkt.