Vandvakslejr 2022

Kom og vær med

Vandvakslejr 2022 - UDSOLGT

I ugerne 26(UDSOLGT), 27(UDSOLGT) og 31(UDSOLGT) inviterer Svømmestadion Danmark og Esbjerg Svømmeklub igen til Vandvaks Svømmelejr i Svømmestadion Danmark.

Vi har samlet en flok dygtige undervisere fra Esbjerg Svømmeklub, der vil sikre en sjov og lærerig svømmelejr. 

Alle vandhunde og badedyr i alderen 6-12 år (f.2016-2010) kan deltage. 

Aktiviteterne på vandvakslejren vil foregår både i vandet og på land, og der er mange muligheder for at lære nye kammerater at kende.

Svømmeundervisningen bliver tilrettelagt efter deltagernes forudsætninger. Derfor skal i angive færdighedsniveau ved tilmelding.
Nogle skal arbejde med vænne sig til vand og selvredning, mens andre kan prøve kræfter med mere udfordrende svømme- og vandaktiviteter og således videreudvikle deres svømmefærdigheder.

Svømmestadion Danmarks mange faciliteter med vandland, modstrømskanal, bølgebad, vipper, rutsjebaner m.m. står klar til at give oplevelse og badesjov til alle deltagere.

Aktiviteterne på land vil fokusere på lege, spil og samarbejdsaktiviteter, der skaber relationer og udvikler børnenes sociale kompetencer. Aktiviteterne på land kommer til at foregå både inden- og udendørs på SEPEs forskellige anlæg fx på flex-fodboldbanerne og i badmintonhallen.

Med i prisen følger en Vandvaks-T-shirt, en drikkedunk og et månedskort til Svømmestadion Danmark.

Deltagerne skal selv medbringe en stor og sund madpakke hver dag, som vi opbevarer på køl. Vi starter aktiviteterne kl. 09.00 og slutter kl. 15.00.
Der vil være mulighed for pasning og små ekstraaktiviteter fra kl. 08.00-09.00 samt fra kl. 15.00-16.00 alle fem dage. Pasning tilkøbes ved tilmelding.

Vandvakslejren er fem dage fyldt med oplevelser, læring og udfordringer i fællesskab med hinanden og med gode undervisere, som glæder sig til nogle udbytterige, hyggelige og sjove dage.

Priser
Priserne afhænger af hvor tidligt man bestiller:
Mellem 08/02 2022 - 05/05 2022: kr. 1075,-
Fra 06/05 2022 - slut tilmelding: kr. 1125,-


BOOK HER


Nærmere informationer om programmet og indholdet samt huskeliste fremsendes efter endt tilmelding. Kontakt os meget gerne inden, hvis I har spørgsmål eller særlige behov.

Glade svømmehilsner fra

Svømmestadion Danmark & Esbjerg Svømmeklub