Vandvakslejr

Det mægtige gode samarbejde mellem Svømmestadion Danmark og Esbjerg Svømmeklub betyder, at vi atter inviterer til Vandvaks Svømmelejr i Svømmestadion Danmark sammen med en flok dygtige undervisere fra Esbjerg Svømmeklub. Alle vand glade piger og drenge i alderen 6-12 år (f.2013-2007) kan deltage. Det kræver ikke medlemskab af svømmeklubben for at tilmelde sig.

Vi skal være aktive både i vand, på land og med hinanden, så I får rig mulighed for at lære nye kammerater at kende.

Svømmeundervisningen tilrettelægges efter deltagernes forudsætninger, så I skal angive færdighedsniveau ved tilmelding. Nogle skal arbejde med vandtilvænning og selvredning, mens andre skal prøve kræfter med mere udfordrende vandaktiviteter og derigennem videreudvikle svømmefærdighederne.

Vi forsøger at udvikle børnenes færdigheder med udgangspunkt i hvad den enkelte kan. Man skal derfor ikke forvente at barnet kan svømme perfekt efter en uge på vores vandvakslejr. Dog kan man forvente at børnene lærer noget nyt og udvikler det udgangspunkt som de havde inden vandvakslejren.

Vi benytter os derudover af Svømmestadion Danmarks fantastiske faciliteter med vandlandet, bølgebadet, vipperne, rutsjebanerne og meget andet, så den gode oplevelse og vandsjov vægtes højt.

På land vil vi gennem lege, spil og samarbejdsaktiviteter have fokus på deltagerrelationerne og udviklingen af børnenes sociale kompetencer. Landaktiviteterne foregår i SEPEs forskellige aktivitetssteder både ude og inde alt efter vejret, fx på flex-fodboldbanerne og i badmintonhallen.

I prisen medfølger Vandvaks-T-shirt, drikkedunk og et månedskort til Svømmestadion Danmark, som bliver lagt over på barnets sygesikringsbevis. Månedskortet vil være gældende efter den sidste dag på den pågældende vandvaks uge, og vil derefter virke en måned frem.

I kan forvente at børnene er i svømmehallen 1 gang om dagen. Der vil være ca. 1 times svømmeundervisning og ca. 2 timers leg/aktiviteter som minimum hver dag.

I skal selv medbringe en stor og sund madpakke hver dag, som vi opbevarer på køl. Vi starter aktiviteterne kl. 09.00 og slutter kl. 15.00. Der vil være mulighed for pasning og små ekstraaktiviteter fra kl. 08.00-09.00 samt fra kl. 15.00-16.00 alle fem dage. Pasning tilkøbes ved tilmelding.

Samlet får I fem dage fyldt med oplevelser, læring og udfordringer i fællesskabet med hinanden og med de bedste undervisere, som glæder sig til nogle udbytterige, hyggelige og sjove dage sammen med jer.

Nærmere informationer om programmet og indholdet samt huskeliste fremsendes efter endt tilmelding. Kontakt os meget gerne inden, hvis I har spørgsmål eller særlige behov.

Mange glade svømmehilsener
Esbjerg Svømmeklub & Svømmestadion Danmark

Tilmelding

Vi har Vandvakslejr følgende uger:

  • Uge 27 (tilmeldingsfrist: 16. juni) UDSOLGT
  • Uge 28 (tilmeldingsfrist: 23. juni)
  • Uge 32 (tilmeldingsfrist: 10. juli) UDSOLGT

Tilmelding sker gennem Esbjerg Svømmeklub, og dem finder du lige her:

Tilmelding