Om Aquapunkt

AquaPunkt er en træningsserie for alle, der holder af at bevæge sig i vand, baseret på Gigtforeningens solide viden om muskler og vandtræning.
Den nyeste forskning peger på, at det er helt afgørende at træne, hvis man vil gøre noget ved de ømme punkter, gigtpatient eller ej.

Gigtforeningen har mange års erfaring med træning i varmt vand, og anbefaler at mennesker med svære problemer i led, ryg og muskler bruger denne træningsform.

Denne unikke viden, som Gigtforeningen har med AquaPunkt, har de omsat til de almindelige svømmehaller.

Svømmestadion Danmark har i flere år været en AquaPunkt-svømmehal, og vi har flere livreddere som har været på kursus i AquaPunkt, og derfor kan kalde sig AquaCoach. De kender alle øvelserne og giver gerne gode råd og vejledning til, hvordan du udfører øvelserne bedst muligt. AquaCoachen er dog ikke en instruktør som udelukkende træner i AquaPunkt. AquaCoachens primære opgave er arbejdet som livredder i vores store badeland.

I Svømmestadion Danmark vil du kunne kende AquaCoachen på deres skilt på brystet, men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores personale og de vil hjælpe dig så godt som muligt.

AquaPunkt

aquapunkt aquaplay

AquaPlay er til familier, der kan lide at styrke kroppen og samtidig have det skægt.
Til AquaPlay er der udviklet seks forskellige øvelser som familien kan have det sjovt med i svømmehallen.

aquapunkt aquamama

AquaMama er en del af AquaPunkt konceptet, men er en træningsserie udviklet til gravide kvinder som gerne vil skabe de bedste forudsæt-
ninger for en god graviditet.

To ud af tre kvinder døjer med ondt i ryg og bækken under graviditeten, og AquaMama kan være en stor hjælp hertil. Babyen gør dig tungere og flytter kroppens tyngdepunkt, så nogle muskler bliver slappe, mens andre bliver mere spændte. Vandet letter belastningen, så du kan bevæge dig frit og ubesværet - og så gavner motionen i øvrigt både dig og barnet.

aquapunkt faq

Læs mere om AquaPunkt på Gigtforeningens hjemmeside her