Gravid og Baby

Babysvømning

I Svømmestadion Danmark tilbyder vi nybagte familier babysvømning, hos os hedder det Babyvandvaks.

Når holdet står på er varmtvandsbassinet forbeholdt børn fra 0-3 år og deres forældre, da man prioriterer at de små kan føle sig trygge i rolige omgivelser, og dermed får en god oplevelse i det varme vand. At gå til Baby Vandvaks handler både om at vænne barnet til vand, men også samvær mellem forældre og barn. Et af nøgleordene når vi snakker Baby Vandvaks er tryghed.

Du kan starte når barnet er ca. 8 uger gammelt, eller når navlen er helet op. Barnet har nogle medfødte reflekser som gør, at det klare sig godt i vandet i starten. Blandt andet vil det ofte helt instinktivt lave en form for hundesvømning, og barnet er også i stand til at lukke af så de ikke får vand i lungerne. Herom kan man få mere information ved at tale med instruktøren af holdet.

Instruktøren er til stede for, at vejlede og igangsætte aktiviteter som gavner og udvikler barnets motorik og forhold til vandet.

Kontakt evt. vores personale i receptionen for yderligere information.

Du kan se, hvornår vi har Babyvandvaks lige her

Badning med babyer og småbørn

Alle ikke-renlige børn skal bære babybadebukser uden på blebukser. Vi kræver en tætsiddende babybadebuks med minimum 3 cm bred elastikkant i livet og om lårene, for bedst muligt at undgå en lækage, hvis uheldet skulle være ude. Vi sælger badebleer og badebukser med bred elastikkant ved receptionen.

Babybadebuks abonnement

Det er nu muligt at oprette et abonnement, på leje af babybadebuks i hele perioden hvor dit barn ikke er renlig. Efterhånden som dit barn vokser, har du mulighed for at bytte til en større størrelse ved henvendelse i vores reception.

 Ved oprettelse af abonnement betales følgende:

Abonnement            150,-   (for hele perioden)

Depositum               150,-

I alt                              300,-

Ved opsigelse af abonnementet og returnering af bukserne udbetales depositum.

Vi anbefaler, at de voksne vasker sig grundigt først i bruserummet, mens barnet venter påklædt i en autostol/ klapvogn, idet bade-/og pusleområdet for de mindste er placeret inde i selve bassinområdet (i tribunens gavl-ende). På den måde kan man vente med at afvaske sit barn til kort før bassinadgangen. De voksne kan til gengæld opfatte denne periode som kølig, hvorfor vi anbefaler, at man har et par ekstra håndklæder om sig eller en badekåbe på, mens man pusler barnet. Et godt stort håndklæde eller en badekåbe til barnet kan bestemt også anbefales, så er det lettere at holde varmen både før og efter bassin-badeturen. Det er smart at medbringe en autostol til at bære de allermindste rundt i.