Vandvakslejr 2024

Kom og vær med

Vandvakslejr 2024

VANDVAKSLEJR 
for alle vandglæde drenge og piger i alderen 6-12 år
Tilmelding er åben nu ! Og jo før du i tilmelder jo billigere er det.
Fra 15/1 - 1/2 : 1050kr
Fra 2/2 - 30/4 : 1095kr
Fra 1/5 - indtil tilmeldings slut : 1145kr
Det mægtig gode samarbejde mellem Svømmestadion Danmark og Esbjerg Svømmeklub betyder, at vi atter inviterer til Vandvaks Svømmelejr i Svømmestadion Danmark sammen med en flok dygtige undervisere fra Esbjerg Svømmeklub.
Det kræver ikke medlemskab af svømmeklubben for at tilmelde sig.
Vi skal være aktive både i vand, på land og med hinanden, så I får rig mulighed for at lære nye kammerater at kende.
Svømmeundervisningen tilrettelægges efter deltagernes forudsætninger, så I skal angive færdigheds niveau ved tilmelding. Nogle skal arbejde med vandtilvænning og selvredning, mens andre skal prøve kræfter med mere udfordrende vandaktiviteter og derigennem videreudvikle svømmefærdighederne.
Vi benytter os derudover af Svømmestadion Danmarks fantastiske faciliteter med vandlandet, bølgebadet, vipperne, rutsjebanerne og meget andet, så den gode oplevelse og vandsjov vægtes højt.
På land vil vi gennem lege, spil og samarbejdsaktiviteter have fokus på deltagerrelationerne og udviklingen af børnenes sociale kompetencer. Landaktiviteterne foregår i SEPEs forskellige aktivitetssteder både ude og inde alt efter vejret, fx på flex-fodboldbanerne og i badmintonhallen.
I prisen medfølger Vandvaks-T-shirt, drikkedunk og et månedskort til Svømmestadion Danmark.
I skal selv medbringe en stor og sund madpakke hver dag, som vi opbevarer på køl. Vi starter aktiviteterne kl. 09.00 og slutter kl. 15.00. Der vil være mulighed for pasning og små ekstraaktiviteter fra kl. 08.00-09.00 samt fra kl. 15.00-16.00 alle fem dage. Pasning tilkøbes ved tilmelding.
Samlet får I fem dage fyldt med oplevelser, læring og udfordringer i fællesskabet med hinanden og med de bedste undervisere, som glæder sig til nogle udbytterige, hyggelige og sjove dage sammen med jer.
Nærmere informationer om programmet og indholdet samt huskeliste fremsendes efter endt tilmelding. Kontakt os meget gerne inden, hvis I har spørgsmål eller særlige behov.


BOOK HER


Nærmere informationer om programmet og indholdet samt huskeliste fremsendes efter endt tilmelding. Kontakt os meget gerne inden, hvis I har spørgsmål eller særlige behov.

Glade svømmehilsner fra

Svømmestadion Danmark & Esbjerg Svømmeklub